У Вінниці рятувальники ліквідували пожежу в приватному будинку. Відео

26 травня о 12:07 до надзвичайників надійшло повідомлення про загоряння в будинку, що на провулку Д. Галицького у Вінниці.

Про це повідомляють в ДСНС Вінниччини.

Прибувши на місце події, бійці ДСНС встановили, що зайнялося в одній із частин приватного житлового будинку на площі 17 кв.м.

Як з’ясувалося згодом, будівля має чотири окремих входи, відповідно і різних власників. Від одного з яких, як то кажуть, нерідко потерпали інші. 56-річний чоловік вперто ігнорує правила пожежної безпеки у побуті. Власне, якби їх дотримувався, то й не наробив би переполоху своїм сусідам й цього разу. Адже ймовірна причина виникнення загоряння – необережність під час куріння власника помешкання.

Завдяки оперативним і злагодженим діям підрозділів ДСНС, о 12:25 полум’я вдалося локалізувати та запобігати його перекиданню на сусідні три помешкання й поруч розташовані будинки. Пожежу ліквідовано о 12:49.

До ліквідації пожежі залучалися підрозділи 1-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин Вінниці, НПРЧ ВПУ ЛДУ БЖД та штаб Оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Попередня публікаціяНа Вінниччині у Крижополі відбулось поховання 20-річного лейтенанта Костянтина Новожена
Наступна публікаціяВінничан та гостей міста запрошує на велике мистецьке дійство Народний художник України Володимир Козюк