У Вінниці створили 13 квартальних комітетів та 7 комітетів мікрорайонів. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Робимо все можливе, щоб Вінниця залишалася охайною» – Асоціація органів самоорганізації населення Чистота та порядок – те, що передусім відзначають вінничани та гості міста. Цього вдається досягати не лише завдяки зусиллям комунальників, а й небайдужості самих жителів громади.
Цього разу Асоціація органів самоорганізації населення м.Вінниця об’єднала містян для проведення весняної толоки: прибирали приватний сектор та прибудинкові території Вінниці.
«Від початку війни ми працюємо в умовах обмеженого фінансування, тому дуже важливий внесок самих людей. До весняної толоки долучилися квартальні комітети та комітети мікрорайонів, працівники Асоціації та усі небайдужі. Наразі вони продовжують підтримувати порядок на своїх територіях: викошують траву, прибирають дитячі майданчики і зелені зони загального користування», – розповіла голова Асоціації органів самоорганізації населення Наталія Панчук.
Нагадаємо, у Вінниці створили 13 квартальних комітетів та 7 комітетів мікрорайонів, а на території приватного сектору розташовані майже 24 тисячі будинковолодінь, в яких проживає понад 90 тисяч громадян.
Попередня публікаціяДе у Вінниці проводять планові ремонти електромереж. Список адрес
Наступна публікаціяУ Вінниці Гуманітарний центр речей змінює адресу