У Вінниці діє волонтерський центр, який надає допомогу на Схід України. Відео

Волонтерський центр ГО «Сферо» та ГО «Мольфар» працює на базі СТО «Карман». Власниками СТО “Карман” є брати Юрій та Олександр, які є активними учасниками надання допомоги та роботи громадських організацій.

Від початку війни вони на волонтерських засадах ремонтують автівки для ЗСУ та ТРО, збирають необхідну допомогу для людей, які залишились на територіях ведення бойових дій. Доставлення їжі та іншої допомоги стає можливим завдячуючи спільним зусиллям учасників ГО «Сферо» та громадської організації зі Сходу України, яку ми не називаємо, щоб не наразити на небезпеку її учасників.

Під час інтерв’ю у Вінниці, чоловіки байкери пригадують минувшину та розповідають ще довоєнні історії взаємодопомоги в їх спільноті. Є і цілком реальні історії вже під час війни, які на жаль, ми зараз не можемо розповідати.

Наразі Юрій та Олександр вдячні усім фірмам та людям, які долучаються до збору допомоги та запрошують до співробітництва благодійні фонди та підприємців. Звіти та контакти тут.

Попередня публікаціяСпецодяг для пожежників, медикаменти та їжа. Вінниччина отримала 12 тонн гуманітарної допомоги з Чеської Республіки
Наступна публікаціяЗа яким графіком працює громадський транспорт у Вінниці