У Вінницькій громаді каси приймання платежів при Центрах обслуговування споживачів управлінських компаній працюють у штатному режимі. Графік роботи – з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00. Тут вінничани можуть заплатити за комірне без комісії.

«Нагадаю, що з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну каси приймання платежів, які працюють при управлінських компаніях, тимчасово припинили свою роботу. Але місяць тому вони відкрилися і працюють у штатному режимі. Загалом у Вінниці сім Центрів обслуговування споживачів управлінських компаній. Для зручності вінничан вони працюють у різних районах міста. Хочу зауважити, що в цих касах при управлінських компаніях комісію при оплаті житлово-комунальних послуг не беруть», – розповідає директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Роман Фурман додає, що не варто зволікати з розрахунком за отримані послуги. Попри війну комунальники продовжують працювати, щоб забезпечувати населення стабільними житлово-комунальними послугами. В разі потреби вони це роблять цілодобово і без вихідних. Щоб виплачувати робітникам зарплату і мати ресурси для ремонтних робіт, підприємства-надавачі послуг потребують коштів. А сплата за житлово-комунальні послуги в сьогоднішніх умовах є великою допомогою та підтримкою для комунальних служб.

Адреси кас Центрів обслуговування споживачів управлінських компаній:

  • УК «Замостя» – просп. Коцюбинського, 11
  • УК «Господар Люкс» – вул. Келецька, 65
  • УК «Територія комфорту» – просп. Космонавтів, 23
  • УК «Київська» – вул. Київська, 31
  • УК «Житло – Гарант» – вул. М.Ващука, 16
  • ПП «Бокуд» – вул. О.Антонова, 44 та вул. Ватутіна, 46

Нагадаємо, що розрахуватись за житлово-комунальні послуги вінничани можуть також через інтернет за допомогою мобільного додатку «Єдиний рахунок» або через сайт https://pay.vn.ua/

Попередня публікаціяВінничани зможуть перевірити підозрілих осіб за допомогою додатку «Ти Хто»
Наступна публікаціяУ Вінниці провели флешмоб і заспівали із запису пісні «Ой у лузі червона калина»