Понад сто тонн вантажів завезли в Україну вінницькі підприємці від початку війни. Завдячуючи друзям за кордоном та людям, які у різних країнах світу не лишаються осторонь нашої біди, стала можливою організація гуманітарної допомоги для українців.

Ось лише неповний перелік друзів України в Німеччині та вихідців з України, які в ці важкі часи допомагають українцям:

Томас Ватсолд, пастор Зігфрід Пройссер і леді Марікка, Карстон Дейлі та його дружина, Олександр Підлубний, Расим Талібовта, Олексій Ермоленко, Уляна Мікітін, Любов Талібова.

Просимо вибачення за якість фото благодійників.

«Хочу висловити подяку усім людям, які долучились до формування гуманітарних вантажів, які сьогодні приймають українські родини та дітей», – каже вінницький підприємець Олексій Фурман, підприємство якого від першого дня війни надавало для ЗСУ та ТРО усе що мали на їх потреби. Але за словами підприємця організація такої великої кількості гуманітарної допомоги це добра воля і бажання допомогти багатьох людей.

За словами вінничанина, в Німеччині збір та допомогу організували пастор Зігфрід Пройссер і леді Марікка. Який є міжнародним єпископом і президентом Міжнародної місії Ісуса, а також Карстон Дейлі та його дружина та колишній житель Вінниччини, який емігрував у Німеччину понад тридцять років тому, Олександр Підлубний. А організував доставлення вантажів ще один неймовірний чоловік Томас Ватсолд, якій є власником логістичної компанії.

Також, у Німеччині заради допомоги українцям організували Міжнародний благодійний фонд «Laruhelpsukraine».

Його засновниками стали Расим Талібовта його дружина Любов Талібова, Олексій Ермоленко та Уляна Мікітін.

«Для того, щоб зібрати та доправити вантажі, щоб координувати зусилля волонтерів та допомогу людям у Німеччині працюють багато людей, які роблять добро за покликом душі. І сьогодні, я хочу сказати всім цим людям, дякую. Дякую за ваше прагнення допомогти, за всі ваші зусилля, добро і милосердя до українців», – каже пан Олексій.

На Вінниччині розподіленням допомоги від європейських благодійників та логістикою також займається велика команда людей.

«Я дуже вдячний нашим європейцям, партнерам за те що вони дають нам можливість сьогодні допомагати нашим людям і тим людям які були вимушені виїхати зі своїх домівок», – каже вінничанин Сергій Кудлаєнко.

Благодійну допомогу від благодійного фонду «Зимородок» сьогодні отримують усі люди, які опинились в скрутних обставинах. Біля ринку «Урожай» розташований пункт допомоги де роздають дитяче харчування, памперси, речі та іншу допомогу. Люди, які опинились у скруті, розповідають волонтерам фонду про свої потреби.

«Ми надаємо необхідні речі для людей, які сьогодні залишились майже без нічого. Ми працюємо безпосередньо з цими людьми, з закладами громадського харчування, зі всіма кому необхідна допомога. Тому, я дуже дякую, за те що у нас є європейська підтримка і Вінниччина, як завжди, об’єдналась навколо цієї страшної трагедії, яка застала нашу Україну», – каже Сергій Кудлаєнко.

Сергій Кудлаєнко з вінницькими волонтерами

Вінничани розповідають, що іноземні благодійники допомагають нашим українцям також і в Німеччині.

Вони зустрічають наших людей, допомагають поселитись, надають усю необхідну допомогу, пояснюють як комунікувати з державними службами. Фактично водять за руку.

«Люди з усього світу сьогодні показали, усім політикам та своїм урядам, що добро та милосердя перемагає будь-які обставини. Ми зробили крок у новий світ – світ гуманності та об’єднання людей. Ми обов’язково переможемо, адже молитви усіх людей доброї волі сьогодні звучать за Україну!», – каже Олексій Фурман.

Наш медіахолдинг приєднується до подяки кожному з благодійників Німеччини! Дякуємо вам і низький уклін!

Попередня публікаціяУ Вінниці та на Вінниччині розпочалась посівна
Наступна публікаціяНа Вінниччині чоловік з револьвером погрожував продавчині продуктової крамниці. Відео