У Вінниці зооволонтери допомагають кормами собакам і котикам, як отримати допомогу. Відео

Війна внесла корективи не тільки в роботу усіх соціальних служб та наше життя, вже мільйони людей вимушені були покинути свої оселі і переміститись у безпечні регіони країни. Тисячі людей в нашому місті та інших містах України лишились без роботи та засобів до існування. В таку ж скруту потрапили разом з людьми їх чотирилапі улюбленці та безпритульні песики і котики, яких підгодовували в різних локаціях міста та області.

Вінницькі зооволонтери, від самого початку війни, включились в роботу, щоб допомогти усім хто опікується тваринами у місті та області.

«Крім мене, працює велика команда людей. Це дівчата, які розвозять корми, які працюють на складі, це дівчата які нам цей корм доставляють. Це Алла Лосик з міста Рівного, Олена Булгакова, також Наталя Федотова і дуже, дуже багато дівчат які долучаються до допомоги. Це також хлопці з ТРО та люди як допомагають розвантажувати корми», – розповідає зооволонтерка Ольга Танаскова.

За її словами, у Вінниці та області щодня збільшується запит на допомогу кормами. Адже багато людей евакуюються разом з домашніми тваринами, багато людей лишились без заробітку і не можуть прогодувати своїх улюбленців, а також допомоги потребують мініпритулки, які зараз у скрутному становищі, а через невизначений статус не мають фінансування.

На сьогодні зооволонтери отримують корми у вигляді гуманітарної допомоги та розподіляють усім хто звернувся.

«У мене є отакі списки, де ми фіксуємо потреби, контакти і кількість тварин, а потім залежно від потреби розподіляємо. Шукаємо можливості і завозимо допомогу по усій області. На сьогодні допомогу отримали понад 80 опікунів для понад двох с половиною тисяч тварин», – демонструючи списки каже Ольга.

Щоб отримати допомогу потрібно звернутись на фейсбук сторінку за посиланням тут.

 

Попередня публікаціяЗ Вінниці продовжують відправляти допомогу в постраждалі від війни міста
Наступна публікаціяУ Вінниці утворять Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб