Відділ оперативного реагування «Цілодобова варта» продовжує приймати звернення вінничан. Звернення, що у цей час надходять на «Цілодобову варту», переважно стосуються питань поселення тимчасово переміщених осіб: житло, харчування, лікування, реєстрація, працевлаштування, отримання гуманітарної допомоги тощо. Графік роботи відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» не змінився – він залишається 24/7. Лише з підсиленням.

«Завдання нашого відділу залишаються незмінними: інформування громадян, координація підприємств, фіксація порушень та передача відповідним структурам, моніторинг виконання звернень тощо. До обов’язків додався жорсткіший контроль стосовно надання послуг житлово-комунальної сфери та контроль над підвищенням цін на соціальні товари», – розповіла начальниця відділу «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Також «Цілодобова варта» продовжує надавати інформацію вінничанам, які в цей час прикладають максимум зусиль для підтримки нашого міста та його жителів.

«Наші мешканці не залишаються байдужими – постійно пропонують свою допомогу: харчові продукти, одяг, необхідні речі для дітей, рідше – житло. В кого є можливість та час – долучаються до приготування їжі для біженців, плетіння маскувальних сіток, сортування гуманітарної допомоги», – каже заступник начальника відділу Оксана Костюченко.

Серед чоловіків призовного віку найчастіше звертаються за інформацією про вступ до Територіальної Оборони та Збройних Сил України. Власники авто різних категорій пропонують допомогу та волонтерство.

«В нинішніх умовах важливо підтримувати роботу усіх структур належним чином, ми намагаємось швидко передати усі звернення для усунення проблем, що виникають у Вінниці», – каже начальниця відділу «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

 

Попередня публікаціяМережа вінницьких супермаркетів зафіксувала ціни на соціальні продукти
Наступна публікаціяЕвакуйованих запрошують на безкоштовну екскурсію до Вінницької станції юннатів