Поліцейські несуть службу в режимі 24/7 спільно з представниками інших правоохоронних органів для контролю за безпековою ситуацією в області та протидії усім можливим військовим загрозам, випадкам мародерства.

Поліцейські посилено патрулюють вулиці Вінниці та інших населених пунктів області, повідомляють в поліції Вінниччини.

Впродовж минулої доби поліцейські Вінницького районного управління поліції відреагували на 564 повідомлення громадян та перевірили понад 100 підозрілих осіб.

Жодних диверсійних проявів не зафіксовано. До відділу поліції доставили одну особу за порушення комендантської години.

Як розповів начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик, комендантські патрулі перевіряють усіх підозрілих осіб та затримують порушників комендантської години.

Так, вночі комендантський патруль затримав чоловіка, який у заборонений час знаходився на вулиці без будь-яких документів. Його доставили у відділ поліції для встановлення особи.

Нагадуємо, в умовах воєнного стану в Україні діє особливий правовий та безпековий режим – комендантська година. На території Вінниччини він діє з 22.00 до 7.00 години.

Комендантський патруль має право затримувати осіб, які в цей час перебувають на вулиці, перевірити документи.

У разі необхідності поліцейські можуть проводити огляд речей, транспортних засобів, багажу і вантажів, службових приміщень і житла затриманих громадян. Якщо особа чинить опір, комендантські патрулі можуть застосувати зброю.

Попередня публікаціяСпортсмени з Вінниччини вибороли ще низку нагород на Зимових Паралімпійських іграх в Пекіні
Наступна публікаціяУ Вінниці проводять ремонтні роботи в багатоповерхівках