Вінницькі волонтери отримали медзасоби від Посольства України в Швейцарії

Вінницький волонтерський центр подякував Посольству України в Швейцарії за медзасоби для порятунку життів українських захисників. В п’ятницю, вінницькі волонтери, які комплектували допомогу для своїх земляків на передову отримали допомогу від Посольства.

«Друзі Україна дякує українському Посольству у Швейцарії, за справді дуже важливу допомогу. Друзі дякуємо що ви з нами в такий важкий час для нашої країни. Слава Україні», – каже координатор вінницького волонтерського центру Тетяна.

Вся спільнота у Швейцарії працює цілодобово для допомоги нашій країні. Навіть діти фасують вантажі для дитячих лікарень, притулків і наших захисників, – повідомив Олександр Домбровський, який координує доставку вантажів з Швейцарії.

Особисто Посол України у Швейцарії, працівники посольства та всі небайдужі люди організували системне постачання в нашу країну:

Ліки, тести, хірургічні матеріали, дитяче харчування, одяг для дітей та дорослих, аптечки, засоби гігієни, медичне обладнання, реанімаційні набори, турнікети тощо.

Вся допомога прямо з коліс відправляється в медичні заклади, військові госпіталі, біженцям та захисникам Вінниччини та країни.

 

Попередня публікаціяХарків отримав гуманітарну допомогу від вінничан
Наступна публікаціяПоліція затримала підозрюваних у вбивстві директора Гніванського кар’єру