З початку введення воєнного стану в Україні, у місті працює більшість ринків, ціни на основні товари – без значних коливань. Дефіциту немає, асортимент продукції дещо звузився через ускладнення доставки з інших регіонів.

У Вінниці працює вісім ринків, сім – продуктових та один – промисловий. Як зазначають у департаменті адміністративних послуг, ціни на ринках постійно моніторять.

«Нарізі відкриті вісім вінницьких ринків. Ми постійно контролюємо ціни на продукти та товари першої необхідності. Ніхто не дозволить їх підіймати. Самі підприємці розуміють, що у такий важкий час потрібно згуртуватись і підтримувати своїх земляків, тому і ціни тримають довоєнні. Але асортимент продукції зменшився. З багатьох регіонів не поставляють товар», – розповіла директорка департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук.

Ірина Копчук додає, що кожен ринок має свій графік роботи. Сім ринків продають тільки харчові продукти, а один – товари промислової групи.

Ринок «Центральний» працює з 7:00 до 16:00. Тут відкритий лише м’ясо-молочний павільйон. А ринок «Урожай» – з 7:00 до 19:00. На ринку представлена продуктова група товарів. Придбати харчі можна і на ринку «Привокзальний-1», він працює з 8:00 до 19:00. А ТК «Привокзальний-2» відкритий з 8:00 до 16:00. Тут теж можна придбати продукти, фрукти, овочі. З 10:00 до 17:00 купити продтовари можна і в ТРЦ «Мир». Крім того, з 9:00 до 19:00 відкриті ТЦ «Вишенька» та ТСК «Пасаж». Тут є теж продукти.

А от промислова група товарів нині представлена лише на ринку «Західний». Він працює з 10:00 до 14.00

Попередня публікаціяУ Вінниці цілодобово працює ситуаційний центр
Наступна публікаціяГолодних озброєних росіян покинули в Україні їх керманичі. Відео