У Могилів-Подільському ТОВ “Виробничий комплекс “Камелот” з початку нападу Росії на Україну відвантажив близько 500 тонн піску та поверх 120 фундаментних блоків для наших блокпостів. Віддали на потреби захисників усю виготовлену на той момент продукцію.

Про це повідомив народний депутат України Геннадій Вацак.

«Для того, аби ще міцніше укріпити наші блокпости. Заради життя тих, хто там несе службу. Аби не пустити ворога на нашу землю. Ми стоїмо єдиним фронтом, і тільки так!», – зазначив Геннадій Вацак.

Тортовози Кондитерського Дому «Вацак», з продукцією, яку виробили працівники з Могилева-Подільського, відправляться з нашим солодким вантажем по Вінниччині та у Івано-Франківську область. Вже передали кілька тисяч тортів.

«Це вияв нашої підтримки громадян України, Вінниччини зокрема. Кондитерський Дім «Вацак» виготовляє солодку продукцію, а не ковбасу чи патрони, тож ділимося у цей важкий час нашою кондитеркою. Підтримуємо людей, переселенців, передаємо на блокпости, Тероборону. Якби виготовляли патрони, повірте, роздавали б і їх», – зазначили на підприємстві.

Попередня публікаціяНа Вінниччину вчора приїхали 30 швидких отриманих від МОЗ
Наступна публікаціяВінничанам до уваги. Додаткові номери для повідомлень про правопорушення та іншої важливої інформації