Вчора, 16 лютого, на вулиці Костянтина Василенка оперативники затримали жителя обласного центру  за підозрою у збуті наркотичних та психотропних речовин на території регіону. У зловмисника поліцейські вилучили 76 згортків з метамфетаміном, амфетаміном та PVP – сіллю. Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За словами керівника відділення поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Ігоря Сандула, затримали 24  – річного зловмисника під час відпрацювання території обслуговування. При собі молодик мав 19 згортків з метамфетаміном.

Поліцейські встановили, що затриманий родом з Луганщини. Півроку тому він переїхав до Вінниці, і наразі проживає на орендованій квартирі. Продажем наркотиків займається останніх 4 місяці.

Підозрюваний показав оперативникам ще чотири місця, де він встиг облаштувати закладки з наркотиками.

В ході проведення невідкладного обшуку за місцем проживання хлопця слідчі вилучили ще 53 згортки з PVP – сіллю, метамфетаміном, амфетаміном, ваги, мобільні телефони та чорнові записи з кількістю зроблених закладок.

Заборонені наркотичні засоби підозрюваний розповсюджував за допомогою мобільного додатку Telegram у чат-ботах, де вказував клієнтам місця із закладками.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку, йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Затриманому загрожує  до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідчі клопотатимуть у суді про обрання  йому на час розслідуванню  запобіжного заходу  – тримання під вартою, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяВ передмісті Вінниці правоохоронці знайшли виробництво фальсифікованого алкоголю. Відео
Наступна публікаціяНа Вінниччині в ДТП тяжко травмувались дві дівчинки