Про роботу групи психологічної підтримки розповіла, голова Родини Кольпінга у Вінниці Леся Самойленко.

За її словами, на сьогодні це важливий ресурс для батьків дітей з інвалідністю.

«Зустрічі на яких ми обговорюємо все що турбує, що болить. Разом знаходимо шляхи допомоги у складних ситуаціях. Разом радіємо та сміємось, сумуємо та плачемо. Разом ми потужна сила, і кожен своїм досвідом та теплом лікує душі один одного», – каже Леся Самойленко.

За її розповіддю, роботу групи психологічної підтримки поновили з грудня минулого року.

«Це те, що на мою думку має обов’язково бути, коли ми говоримо про якісну систему допомоги саме для родин, де виховуються діти з інвалідністю. Адже ця киснева маска, яку ми зараз маємо, дуже важлива! Вчасно розповісти, проговорити, зрозуміти і як наслідок зберегти своє здоров’я.

Важливо, що ці зустрічі проходять системно в онлайн та офлайн форматі – щотижня під чуйним керівництвом професіонала своєї справи Аліни Володимирівни, яка працює з нашою батьківською групою безкоштовно. Люблю цю неймовірну людину, велетенська подяка за все добро, що для нас робите, за те, що вдається разом руйнувати безліч стереотипів, за нашу силу та впевненість, за той неоціненний ресурс, що отримують наші родини з Родини Кольпінга у Вінниці», – розповідає Леся Самойленко.

За її словами на офлайн зустрічах, крім терапевтичної роботи групи ще відбувається багато цікавинок, наприклад майстер-клас до дня Святого Валентина від чарівниці Любові Малаховецької.

Попередня публікаціяУ Вінниці діти робили «Ангелів пам’яті» до всеукраїнської акції вшанування Героїв Небесної Сотні. Фото
Наступна публікаціяНа Вінниччині 17-річний хлопець вкрав каблучку в колекціонера