Нещодавно керманич БМВ, який дрифтував на площі Ліверпуль, публічно вибачався перед вінничанами. Але витворив нову витівку. Цього разу, він оприлюднив відео де демонстрував оголену дупу і лаявся на поліцейських.

За повідомленням правоохоронців, молодик неодноразово порушував правила дорожнього руху, зухвало та цинічно ігнорував закон. Правопорушник  знімав свої протиправні дії на відео та хизувався  у соцмережах зневагою до законодавства та працівників поліції, які неодноразово притягували його до адміністративної відповідальності.
Зокрема, він оприлюднив у  соцмережі відео, де він демонструє свої оголені сідниці, та,  використовуючи ненормативну лексику, адресував його поліції.

У цьому році правопорушника двічі притягли до адміністративної відповідальності за  небезпечні маневри тротуаром на автомобілі, де він наражав на небезпеку людей. Крім того, суд позбавив його права керування транспортним засобом через перебування за кермом у  стані сп’яніння.
27 січня поліцейські провели адміністративне затримання вказаного громадянина, доставили його до відділу поліції, де склали на  нього адміністративний  протокол за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство).

За вчинення такого правопорушення йому може загрожувати до п’ятнадцяти діб адміністративного  арешту, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяВінниччину відвідали президент та генеральний директор Товариства Червоного Хреста України
Наступна публікаціяВ спорткомплексі «АКВА-ВІН» відбудеться дев’ятий тур чемпіонату України серед команд волейбольної Суперліги