Ескізний проєкт спортивної бази з веслування ім. Ю.Рябчинської та території «Спартак» у м. Вінниця, оприлюднив архітектор Віталій Плясовиця.

«На сьогодні від спортивної бази та й від усієї території, мабуть, залишилася лише назва. Чому так? Нині не про це. Головне, що нарешті є бажання та плани перетворити цю територію на місце, де люди займатимуться не лише професійним спортом, а й із задоволенням там відпочивати», – йдеться у дописі.

За словами архітектора, всю основу веслування пропонують просто під знесення. Рятувати там нічого. Натомість планують побудувати всі необхідні приміщення для тренувань та спортивних змагань із веслування, якщо проєкт потрапить до програми «Великого будівництва».

Планують побудувати:

– 9 елінгів, гараж для катерів на воді, приміщення для зберігання моторів, майстерня для ремонту катерів, гараж для автобусів для перевезення катерів.

– Реконструкція адміністративного корпусу, для розміщення адміністрації, тренерів, роздягальні та дві спортивні зали.

– На місці пустиря новий спортивний комплекс для гри у волейбол. З залом розрахованим на 400 людей. І комплекс будуватиметься за всіма міжнародними канонами для проведення змагань. Такої зали для волейболу в місті немає.

Також у планах, зміцнення берега, благоустрій та озеленення всієї території, бігова доріжка, трав’яний пляж, відкритий дитячий та спортивний майданчик.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині 1505 нових випадків захворювання на COVID-19
Наступна публікаціяВінниччину відвідали президент та генеральний директор Товариства Червоного Хреста України