Сьогодні, 25 січня, відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника комунального некомерційного підприємства “Вінницький обласний клінічний фтизіопульмонологічний центр Вінницької обласної Ради”.

На попередньому засіданні ми затвердили та оприлюднили на офіційному сайті обласної Ради оголошення про конкурс на вакантну посаду, – сказав Ігор Івасюк. – Згідно з умовами вказаного оголошення, приймання документів для участі в конкурсі здійснювалося з 23 грудня по 21 січня. Документи для участі в конкурсі подав один претендент – Олександр Служивий.

Розглянувши подані документи, члени комісії вирішили допустити до участі у конкурсі на зайняття вакантної посади керівника Вінницького обласного клінічного фтизіопульмонологічного центру Олександра Служивого.

Засідання конкурсної комісії відбулося у прямому режимі відеотрансляції на офіційному сайті обласної Ради. Заслуховування конкурсної пропозиції та проведення співбесіди з кандидатом на посаду керівника відбудеться 3 лютого, — інформує Вінницька обласна рада.

Попередня публікаціяУ Вінниці загорілась школа №17. Фото
Наступна публікаціяПротягом місяця вінничани можуть надсилати пропозиції по забудові півострова Бригантина