Сьогодні, 25 січня, вінницька міськрада оприлюднила містобудівну документацію – «Детального плану території обмеженої вулицями Чорновола, Київська, площею Героїв Чорнобиля, річкою Південний Буг». Від сьогодні у вінничан є час до 24 лютого, щоб подати пропозиції, зауваження чи заперечення, адже розпочалось громадське обговорення.

 

Громадське обговорення ініційоване відповідно до рішення Вінницької міської ради від 04.12.2020 № 41 Про розроблення містобудівної документації – детальних планів території м.Вінниця.

Організатором громадського обговорення визначений департамент правової політики та якості Вінницької міської ради.

Замовником виготовлення документації є департамент архітектури та містобудування Вінницької міської ради. Розробник – МКП «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури».

З основними техніко-економічними показниками детального плану території, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись в департаменті архітектури та містобудування в робочі дні (з 16.00 до 17.00 години, к. 8), за адресою: м. Вінниця, вул.Пушкіна, 38 до 24 лютого  2022 року  включно.

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники Відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування, тел. 67-22-76.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі  департаментом правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул.Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, 59-51-59, або за допомогою електронної пошти: info@vmr.gov.ua до 24 лютого 2022 року включно. У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцеперебування юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Попередня публікаціяУ Вінниці обрали нового керівника обласного тубдиспансеру, ним став Олександр Служивий
Наступна публікаціяНа Вінниччині 1297 нових хворих на COVID-19