Сьогодні, 22 січня на базі спортивного комплексу Головного управління Національної поліції Вінницької області пройшов відкритий турнір з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та команд силових структур області присвяченого пам’яті Почесного президента Вінницької обласної федерації рукопашного бою, полковника міліції Ігоря Олександровича Анісімцева. За перемогу боролись 120 учасників з різних областей України.

Чемпіонат відбувся за пітримки громадського об’єднання «Ми – Вінничани» – голова Валерій Коровій, який взяв участь в урочистому відкритті змагань.

Організаторами змагань виступили ОР ФСТ «Динамо», Управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації, Всеукраїнська федерація рукопашного бою, Вінницька обласна федерація рукопашного бою за сприяння Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

На відкритті чемпіонату були присутні син Олег, дружина Наталья та внучка Ігоря.

Звернувся до присутніх і друг Ігоря Анісімцева, меценат турніру, учасник ГО «Ми – Вінничани» Олександр Домбровський.

 

Ігор Анісімцев був і залишиться моїм другом на все життя!товки спеціальних підрозділів правоохоронних органів на Вінниччині Ігоря Анімісцева.Надзвичайно приємно було бачити на змаганні багато діток та молоді. Це означає що справа життя Ігоря продовжується і буде розвиватись надалі. А ми, як завжди, будемо підтримувати талановиту молодь і розвиток спорту як у Вінниці так і за її межами, – зазначив ексгубернатор Вінниччини. 

Привітав учасників чемпіонату й почесний президент обласної федерації змішаних єдиноборств ММА Сергій Кудлаєнко. Член об’єднання «Ми – Вінничани» подякував організаторам і родині Ігоря Анісімцева за гарну традицію, а спортсменам побажав гарних результатів і перемог.

Рукопашний бій у Вінницькій області культивується як вид спорту з 1995 року. Полковник міліції Ігор Олександрович Анісімцев – один з родоначальників рукопашного бою у Вінницькій області і був Почесним президентом обласної федерації з 2005 року.

Попередня публікаціяВінницький суд лишив під вартою затриманого поліцією дрифтера
Наступна публікаціяНа Вінниччині 524 нові випадки захворювання на COVID-19