В Україні стартував національний відбір VII щорічного наймасштабнішого освітнього заходу для дітей – міжнародного конкурсу учнівських промов «ЗНАЙДИ СВІЙ ГОЛОС».

Конкурс має на меті дати можливість учням стати готовими до життя лідерами, виявити їх потенціал та з допомогою лідерських грантів надихнути втілювати важливі соціальні ініціативи у своїх громадах.

Організатором конкурсу є команда FranklinCovey Education, що понад 30 років є одним із найвідоміших постачальників освітніх програм та ініціаторів трансформаційних процесів у світі.

Учасники змагатимуться в номінаціях «Школа», «Сім’я», «Діти 5-10 років», «Підлітки 11-15 років» та «Підлітки 16-19 років», що оцінюватиметься незалежними фахівцями, а також у номінації «Приз глядацьких симпатій», що відбуватиметься за підсумками громадського голосування. Переможці національного відбору отримають цінні призи та будуть делеговані на міжнародний конкурс, а переможці міжнародного відбору отримають лідерські гранти у розмірі до 2000 USD на реалізацію важливих лідерських ініціатив у своїх громадах.

Торік, вперше отримавши можливість взяти участь в конкурсі, українські номінанти із понад тисячі учасників із 21 країни світу отримали 3 відзнаки: переможець у номінації «Сім’я» та фіналісти у номінаціях «Школа» та «Підліток 10-15 років». Переможець – родина Шкарупіло з Києва, яка презентувала екологічний проєкт «Черв’яки – шлях до очищення землі»,  отримала 1000 USD на реалізацію своїх ініціатив, а вітав їх з перемогою представник журі, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

На міжнародному рівні був також високо відзначений проєкт київської школи «Ліко», вихованці котрої відвідували учнів у лікарнях та допомагали їм із навчанням, аби забезпечити безперервність освітнього процесу; а також проєкт підлітка з Івано-Франківська Олександра Гуменюка «#SAVE_TINA», в якому  хлопець закликав суспільство активно піклуватися про тварин.

Тоді Шон Кові, всесвітньо відомий експерт з лідерства, письменник та керівник Franklin Covey Education відзначив про Україну:

«Just first year participant, and already such a great world impact!» («Всього перший рік участі, а вже такий значний світовий сплив»).

Цьогоріч заявки на участь у конкурсі можна надсилати до 28 лютого 2022 р.

Також зазначимо, що 28 січня відзначаємо другу річницю присутності світового лідера Franklin Covey Education та його програми соціально-емоційного навчання для дітей «Лідер у Мені» в Україні.

Контакти проєкту в Україні: www.leaderinme.org.ua, e-mail info@fceukraine.com, FB Лідер у Мені, тел. +38 (096) 630 50 50

Детальніше ознайомитися з умовами конкурсу можна:

Попередня публікаціяУ вінницьких школярів незапланований вихідний, через повідомлення про замінування
Наступна публікаціяУ Вінниці поліцейські допомогли доставити в пологовий будинок породіллю