Вінницькій обласній клінічній дитячій інфекційній лікарні передали благодійну допомогу від Ізраїлю.

Про це повідомляє ресурс Jewishnews.

Медичний персонал, який займається лікуванням дітей, що захворіли на COVID-19, отримав десятки тисяч засобів індивідуального захисту та витратні матеріали: маски, рукавички, халати, шприци, крапельниці та інше.

Подарунки вручали посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський та координатор проєктів MASHAV Діана Журомська.

Усього прийнято рішення передати допомогу трьом інфекційним лікарням на території України. Окрім лікарні у місті Вінниці, ми передамо допомогу в Умань та Ужгород. Сподіваємося, що допомога буде корисною та своєчасною.

Директор департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОДА Ольга Задорожна зазначила, що така допомога є зараз дуже актуальною, оскільки проблема захворювання на коронавірус наразі особливо гостро стоїть серед дитячого населення. Ольга Задорожна подякувала Ізраїлю за допомогу і заявила, що частину цих коштів буде передано дитячій обласній клінічній лікарні, оскільки там також спостерігається наплив хворих на коронавірус.

Посол нагадав, що у 2012 році за підтримки МЗС Ізраїлю у Вінниці також відкрився лікувально-діагностичний центр, який зараз розвивається та успішно функціонує. Ізраїльський дипломат у рамках своєї поїздки відвідав цей центр.

Автор: Міхаель Бродський

 

 

 

Попередня публікаціяУ Вінниці поліцейські допомогли доставити в пологовий будинок породіллю
Наступна публікаціяВ конкурсі «Вікі любить пам’ятки» на Вінниччині перемогла світлина Миколаївської церкви у селі Борисівка