Вночі, 4 січня, у Гайсинському районі житель села Каташин з рушницею увірвався в будинок сусідів, де знаходились четверо дітей, та здійснив кілька пострілів. Для встановлення місцеперебування озброєного зловмисника та його затримання були введені в дію поліцейські операції «Грім» та «Сирена». Із залученням бійців спецпідрозділу КОРД підозрюваного затримали у цьому ж селі. Ніхто з людей не постраждав.

До поліції надійшло повідомлення від 31-річної жительки села Каташин  про те, що близько п’ятої години ранку до її будинку через незачинені двері увірвався сусід з рушницею, кілька разів хаотично вистрілив та втік. У цей час в будинку знаходились п’ятеро племінників заявниці, четверо з яких – неповнолітні. Ніхто з них не постраждав.

За словами начальника Відділу поліції №1 Гайсинського районного управління поліції Вадима Революка, на пошуки зловмисника задіяли весь особовий склад місцевої поліції, ввели в дію поліцейські операції «Грім» та «Сирена». Встановивши, що озброєний зловмисник знаходиться в цьому ж селі у нежитловому будинку, для його затримання залучили бійців спецпідрозділу КОРД. На вимогу поліцейських правопорушник вийшов з будинку та здався.
Затриманий перебував у стані сильного сп’яніння. В подальшому свої дії пояснив давньою неприязню до родини.

Мисливська  рушниця вилучена.
47-річний підозрюваний затриманий у процесуальному порядку в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі слідство готує матеріали для оголошення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК  (хуліганство). Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяРозклад святкових богослужінь у кафедральному соборі
Наступна публікаціяНовий тролейбусний маршрут 14а. Який пасажиропотік зараз та чи активно користуються ним вінничани?