Сьогодні, 3 січня близько півсотні вінничан різного віку проїхалися вулицями міста в новорічному вело – параді Дідморозів. У цьому році це був дванадцятий заїзд, який проїхали за таким маршрутом: Майдан Незалежності – Європейська площа – Грушевського – Центральний парк ім.Леонтовича – пл. В.Стуса (“Книжка”) – Урожай – Келецька – Космонавтів – Хмельницького шосе – Центральний парк – Грушевського – Європейські площа – Майдан Незалежності.

Участь у театралізованому спортивному дійстві могли узяти усі бажаючі, головною вимогою організаторів було одягнути на себе новорічні атрибути: бороду, червону шапку, мішок, червоні черевики тощо. Креативили учасники як могли, прикрашали не лише себе але і ровери.

Найкреативніші учасники отримали символічні подарунки: чашки, сертифікати у веломагазин, подарункові сертифікати в ресторани й календарики. За найкраще задекорований велосипед перемогу отримав Валерій Одинець.

Прикрашав гномом, сантою, є новорічні іграшки. Отримав сертифікат в один із закладів на їжу та напої. Сімʼєю підемо на свята” — каже Валерій Одинець.

Попередня публікаціяВінничани в перший день нового року бігли Vinnytsia New Year Run 2022. Відео
Наступна публікаціяУ Вінниці співаків аматорів запрошують на онлайн-відбір караоке-шоу «Зірка на Ялинці»