У Вінниці відкрився Новорічний ярмарок. Відео

У центральному парку біля головної ялинки міста на вихідні запрацював ярмарок. Вінничани та гості міста можуть поласувати на ньому смаколиками та відчути настрій свят, які наближаються.

Ароматні глінтвейни, різноманітні гарячі напої, звичайно ж шашлики та безліч інших наїдків можна скоштувати просто в центрі Вінниці. Окрім того, на ярмарку можна придбати сувеніри, подарунки та різноманітні продукти до святкового столу.

Що правда на деякі наїдки, ціни «кусаються» так за гаряченький шашлик правлять від 50 до 80 гривень за сто грамів. А от ціна на глінтвейн така, як і минулого року від 50 до 80 гривень залежно від розміру келиха. Що правда, в асортименті яток є і звичні хот-доги та шаурма, чай та кава.

За помірну ціну, а можна і поторгуватись, можна придбати сувеніри, мед, пряники та різноманітні солодощі. Є на святковому ярмарку й особлива ятка, у якій продають крафтові вироби виготовлені ветеранами війни на Сході України. В її асортименті медово-горіхові смаколики, пряники, в’ялені та сирокопчені м’ясні вироби, авторський «Часничок», свічки та багато іншого краму, за помірною ціною. Всі кошти від реалізації підуть на підтримку воїнів АТО/ООС.

Атмосферу святкового настрою створює гучна музика та світлове оформлення. Ярмаркові ятки прикрашені у різних стилях, яскраво миготять гірляндами й чекають відвідувачів. Отже, саме час поринути в атмосферу свята, скоштувати різну смакоту, чи прикупити продуктів та сувенірів до свят.

Попередня публікаціяУ Вінниці встановили червону лавку. Відео
Наступна публікаціяНа Вінниччині 120 нових випадків COVID-19