У день Святого Миколая, 19 грудня, Садиба Подільського чарівника у Подільському зоопарку відкриє свої двері для відвідувачів.

Напередодні новорічно-різдвяних святкувань Садибу Подільського чарівника відвідав голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий. Він запросив вінничан та гостей нашого краю на гостину до казкової садиби та запевнив, що це буде одна з найцікавіших новорічно-різдвяних локацій для дітей не лише у Вінницькій області, але й у всьому Подільському регіоні.

Юні гості Подільського чарівника зможуть подивитися на звірів, а ще – стати учасниками святкового дійства з феями та казковими героями . Також можна буде прогулятись Алеєю Зодіаку й Галявиною Дванадцяти Місяців, сфотографуватись у спеціальній фотозоні «Сани з оленем» та на майданчику з чарівною парасолькою.

Відвідати Садибу Подільського чарівника та стати учасником святкової програми зможуть відвідувачі Подільського зоопарку, які придбали вхідний квиток у зоопарк.

Будівництво Садиби Подільського чарівника та вхідної групи Подільського зоопарку здійснювалось в рамках проєкту «Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля», який розроблено Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації та реалізується в рамках виконання Угоди з Європейським Союзом про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

Вартість об’єкту – 18 мільйонів 700 тисяч гривень. З них 11 мільйонів гривень – кошти програми секторальної підтримки Євросоюзу. На будівництво Садиби Подільського чарівника витратили 2 мільйони 600 тисяч гривень. Будували Садибу переважно за кошти з обласного бюджету та за власні кошти підприємства.

Вхідну групу з адміністративною будівлею наразі готують до здачі в експлуатацію. Тут будуть розміщені каси зоопарку, конференц-зал на 60-70 осіб, громадські туалети. На другому поверсі будівлі – адміністративні приміщення, зокрема, дирекція зоопарку, бухгалтерія, ветеринарний кабінет, де надаватимуть ветеринарні послуги тваринам зоопарку, а також домашнім улюбленцям вінничан.

Наразі будівництво вхідної групи на завершальному етапі.

Садиба Подільського чарівника буде відкритою для відвідувачів щоденно з 19 грудня до 19 січня включно. Замовити екскурсію до Садиби Подільського чарівника та взяти участь у святковій програмі можна за телефоном (068) 16-06-204.

Нагадаємо, Садиба Подільського чарівника розташована на території Подільського зоопарку за адресою: м. Вінниця, вулиця Зулінського, 9. Зоопарк працює з 9 до 17 години, без вихідних.

Вартість вхідного квитка для дорослих – 70 гривень, для учнів/студентів – 30 гривень, для дітей від 3 до 6 років – 10 гривень, для дітей до 3 років – вхід до зоопарку безкоштовний.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці відбудеться виставка-продаж «Душею створена краса»
Наступна публікаціяУ Вінниці заборонили влаштовувати салюти біля кав’ярень, а продавати їх зможуть лише спеціалізовані крамниці