З початку року працівниками поліції зареєстровано понад 2200 автопригод, у яких постраждали понад 500 людей. 439 з них отримали травми різного ступеню важкості, 75 – загинули. Серед загиблих – 7 дітей.

Поліцейські Вінниччини постійно проводять превентивні заходи, спрямовані на зниження аварійності та покращення безпеки на дорогах.
На порушників Правил дорожнього руху поліцейські з початку року склали майже 90 тисяч адміністративних протоколів.
Основними причинами автопригод з потерпілими є порушення правил маневрування, перевищення безпечної та встановленої швидкості, недотримання дистанції, порушення правил проїзду пішохідних переходів та перехресть, керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

107 автопригод стались за участі водіїв, які перебували за кермом в стані сп’яніння. У цих аваріях 20 людей травмувались, 8 – загинули. Загалом з початку року за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння, поліцейськими складено майже 5 тисяч адміністративних протоколів.

Майже 100 автопригод з постраждалими на дорогах Вінниччини стались за участі пішоходів, у яких загинули 20 осіб.
Найбільшу кількість автопригод з травмованими та загиблими поліцейські фіксували о 21 годині.

«Звертаємось до усіх  учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, аби зберегти своє життя та здоров’я оточуючих. Крім того, просимо батьків нагадали основні правила поведінки на дорозі дітям, аби вони не потрапили в біду», – звертаються до вінничан в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяУ Вінниці оголосили набір в програму навчання на IТ спеціальність для молоді з інвалідністю
Наступна публікаціяУ ЦГЗ Вінниччині розповіли, як можна комбінувати різні вакцини від COVID-19