В середу, 22-го вересня о 18:30, в залі Вінницької філармонії відбудеться концерт до 25-річного ювілею колективу «ГАЛЬЯРДА». Квартет був створений в 1996 році з викладачів музичного училища та солістів Вінницької обласної філармонії.

За роки існування музиканти мали сотні виступів та ряд перемог на престижних конкурсах і фестивалях, серед яких: І премія на конкурсі “Весняна рапсодія” (Київ, 2012), ГРАН-ПРІ Першого Всеукраїнського фестивалю-конкурсу вокального та інструментального мистецтва «Музична Україна» (Дніпро, 2021) та І премія Міжнародного конкурсу «AUSTRIAN STARS» (Відень, 2021). Творче кредо «Гальярди» – пропагувати традиції духового виконавства, кращі зразки класичної та сучасної музики, копітка робота над перекладом та інтерпретаціями виконуваних творів, висока культура ставлення до авторського тексту. Репертуар музикантів складають твори різних стилів та епох – від бароко до сучасної музики.

Теперішній склад квартету: Альона ТКАЧУК (флейта), Ярослав ФІСЬКОВ (гобой), Сергій ЯЦЮК (фагот), Олена БУРСЬКА (фортепіано).

Солісти ювілейного концерту: заслужена артистка України Наталія Лановенко (сопрано), Йосип Машталяр (баритон), Руслан Дворницький (ударні) та хореографічний колектив Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М.Д. Леонтовича. Художній керівник – Денис Кулик.

Концерт відбувається із дотриманням карантинних вимог.

Квитки в касі філармонії та частина в електронній касі за посиланням:

Вартість квитків 80-120 грн.

Детальна інформація за телефонами (0432)66-13-50, (0432)66-06-91,(063) 113-25-05

Попередня публікаціяНа вінницькій Вежі замінили аудіо обладнання, від недавна вона відзначає час п’ятьма мелодіями
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники знищили чотири артснаряди часів другої світової