Вчора, 11 серпня, в одному з помешкань у Вінниці виявили тіло жінки, яка померла від численних ушкоджень.

За підозрою в побитті 40 – річної жінки, яке призвело до її смерті, затримали співмешканця. Правоохоронці з’ясували, що тіло жінки пролежало в квартирі три доби.

Знайшла тіло та заявила про знахідку мати підозрюваного. Судово-медичний експерт встанов, що смерть жінки настала близько трьох днів тому, в результаті закритої тупої травми грудної клітини та множинних переломів ребер.

Як розповів начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик, в нанесенні травм несумісних з життям запідозрили її 46- річного співмешканця. Виявилось, що чоловік побив жінку руками і ногами під час розпивання спиртних напоїв. А на те що жінка померла не звернув уваги, через стан сильного алкогольного сп’яніння.

Підозрюваного затримали у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), та поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – взяття під варту, повідомляють в поліції Вінниччини.

 

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині є тест системи для визначення COVID-19 «Дельта»
Наступна публікаціяУ Вінниці не рекомендують купатись в більшості водойм