Патрульним, які прибули на ДТП вчинене 39-річним вінничанином, нетверезий водій запропонував 400 доларів, за не оформлення матеріалів про адмінвідповідальність. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульні спілкуючись з водієм Volkswagen помітили, в нього ознаки алкогольного сп’яніння. За результатом алкотестера рівень алкоголю в організмі порушника становив 2,67 проміле.

Поліцейським, які оформлювали дорожньо транспортну пригоду водій неодноразово пропонував хабар в розмірі 400 доларів США.

За фактом такої пропозиції слідство розпочало кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За подібне правопорушення передбачено покарання – до 4 років позбавлення волі.

На 39-річного водія Volkswagen поліцейські склали адмінматеріали за трьома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення, зокрема, ч. 1 ст. 126 (за те, що не пред’явив свідоцтва про реєстрацію автомобіля), ст. 124 (вчинення ДТП) та ст. 130 (керування автомобілем у стані сп’яніння), повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяНа Вінниччині фермер зачинив в сушарці робітника, щоб покарати за погану роботу. Відео
Наступна публікаціяНа Вінниччині 29 нових випадків COVID-19