Вінничани косплеєри, яскраві виступи та море позитива – на аніме та кей поп фестивалі. ФОТО

У Вінниці відбувся фестиваль аніме та кей поп. На території музею Пирогова, на концертній галявині, не було де впасти яблуку, юні й не дуже вінничани запалювали під драйвові композиції запрошених музикантів українки Нікі Леніної, Баур Карбона з Казахстану і Сана з Японії. Останній настільки запалив відвідувачів, драйвовими кейрок композиціями, що вони не хотіли відпускати його зі сцени. Що цікаво, на початку виступу японський музикант зіграв на електрогітарі уривок українського гімну.

Під час фестивалю поціновувачі азійської культури перевтілювались у яскравих персонажів улюблених аніме, а найбільш вдалі образи представили на конкурсі косплеєрів. Відвідувачі різного віку робили з ними яскраві селфі. Також, потік охочих поселфитись не вщухав у фотозонах фестивалю.

На згадку про фестиваль у наметі «Кей поп крамниця» можна було придбати різну сувенірну атрибутику, книжки манга, футболки з персонажами аніме, значки, наліпки, постери та інший крам. Черга за сувенірами не закінчувалась зовсім.

Поруч на фудкорті, яскраво прикрашеному ліхтариками та гірляндами, можна було спробувати азійські страви чи придбати різні напої.

Загалом, було святково і весело. Більше дивіться фото:

Попередня публікаціяНа Вінниччині через негоду без світла залишилось 128 населених пунктів
Наступна публікація“Українська стратегія Гройсмана” публічно підтримала депутата, якого звинувачують у побитті лікаря