Як в умовах карантинних обмежень відбуватиметься Operafest Tulchyn 2021

Сьогодні, 5 серпня, у Вінниці організатори Operafest Tulchyn відповіли на популярні питання майбутніх глядачів фестивалю. Від оголошення про проведення фестивалю у майбутніх глядачів виникло багато питань, а як саме в карантинних умовах пройде театральне свято, чи обов’язково потрібний тест, чи щеплення?

Що таке гарантований квиток?

За словами режисера фестивалю Павла Третякова, гарантований квиток це можливість попереднього бронювання, яка дає організаторам уявлення про кількість гостей фестивалю, котрі зможуть потрапити на територію.

«Глядачів на вході поділять на два потоки, гарантовано пропустять людей які заздалегідь зареєструвались чи замовили трансфер. А на місця що залишаться пустять усіх в порядку живої черги», – каже Павло Третяков.

Загалом п’ять глядацьких секторів в межах карантинних норм вміщають шість тисяч сидячих місць. Стоячи насолоджуватись постановками не можна буде, так саме як і збиратись у групи. Стільці для глядачів розташовані з урахуванням карантинних норм. А у зоні де на попередніх фестивалях розташовувалось наметове містечко, можна поставити власний розкладний стілець чи постелити каримат. Забронювати місце можна на будь-який день фестивалю — докладніше тут.

Чи потрібний тест на COVID-19

«У нас немає дискримінації за ознакою вакцинації. Але ми впроваджуємо соціально відповідальну акцію і люди можуть самостійно пройти тест. Але довідку вимагати не будуть», – розповідає продюсер фестивалю Ірина Френкель.

За бажанням, тестування на коронавірус можна буде пройти у спеціальному пункті, які розташують перед входом на територію Палацу Потоцьких.

Трохи більше відповідей на поширені питання глядачів ось тут.

Мистецьке фоє фестивалю Operafest Tulchyn

На три дні вулиці Тульчина перетворяться на мистецьке фоє фестивалю Operafest Tulchyn. На них будуть виставляти свої роботи місцеві й не тільки художники, виступатимуть музиканти, продаватимуть сувеніри, наїдки та влаштовувати перформанси.

Митці, які хочуть приєднатись до активностей мистецького фоє, можуть зареєструватись, до 15 серпня 2021 року, за посиланнями:

Художникам: forms.gle/ZUJxgpburM5KH9W96

Майстрам: forms.gle/16sFJPBDfsLTbPzx9

«Чартери» Operafest Tulchyn вже чекають вас

Це найбільш зручний спосіб дістатись у дні фестивалю з Вінниці до Тульчина. Учасники «чартерної програми» гарантовано отримають місця у GOLD-секторі фестивалю.

У дні фестивалю, 27 – 28 – 29 серпня, сучасні великі автобуси «чартера» будуть виїжджати з Вінниці з кінцевої трамвайної зупинки на Західному автовокзалі:

27 серпня – виїзд о 17.00 (повернення у Вінницю – о 02.10);

28 серпня – виїзд о 17.00 (повернення у Вінницю – о 03.00);

29 серпня – виїзд о 17.00 (повернення у Вінницю – о 01.00);

Вартість проїзду – 350 гривень (ціна за проїзд в обидва боки!).

Придбати чартерні квитки ви можете:

на офіційному сайті фестивалю https://operafest.com.ua/chartery

на сайті https://afisha.vn.ua

у всіх касах «Афіша Вінниці»: у Будинку офіцерів, «Універмазі» (ліве крило), рок-магазині «Мобі Дік», у креативному просторі «CHERDAK», тур-клубі «Бідняжка» (вул. Соборна, 7),

у інформаційному центрі OPERAFEST TULCHYN, який з 14.00 до 19.00 працює у центрі Вінниці по вул. Театральна, 15 (1 поверх, оф. 102).

телефон фестивалю: +38(067)369-00-25

Попередня публікаціяНа Вінниччині вантажівка зіткнулась з деревом, водій загинув
Наступна публікаціяВінничанина затримали за виробництво наркотиків