Два ДТП з мотоциклістами, 27 липня, стались в місті Ладижин та Жмеринському районі. За фактами травмування людей на дорозі, слідство розпочало кримінальні провадження.

Одна з аварій сталась на автомобільній дорозі між населеними пунктами Бар та Мальчівці. 24-річний водій мотоцикла Musstang, житель Копайгородської територіальної громади, не впоравшись з керування, допустив падіння транспортного засобу. Внаслідок цього хлопець отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до хірургічного відділення барської лікарні.

Ще одна автопригода за участі двоколісного транспортного засобу сталась цього ж дня ввечері в м. Ладижин. За попередньою інформацією слідства, 37-річний водій мотоцикла Lifan, рухаючись по вул. Наконечного, допустив зіткнення з автомобілем Peugeot.

Травмований мотоцикліст госпіталізований до місцевої лікарні. 49-річий водій іномарки не постраждав.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці презентували мистецькій проєкт «Арт-драбина: збереження пам’яток архітектури Вінниччини у картинах»
Наступна публікаціяУ Вінниці розшукують підлітків, які викрали ровер «Nextbike». Відео