У Вінниці З 30 липня по 1 серпня на Території SUN відбудеться мистецький вікенд просто неба «Ticket to the Sun». Він організований в унікальному форматі open air фестивалю, на межі міста та природи.

Три дні мистецько-медитативних, музичних, туристичних подій та зустрічей на фоні мальовничих пейзажів Старого міста чекають на вінничан та туристів.

Подібний захід вперше відбувся влітку 2019 року, ініціатором його була ГО «МО «Плай» – культурна формація, яка сприяє розвитку та просуванню сучасного мистецтва.

Основний акцент цьогорічного Тісket to the Sun спрямований на взаємодію людей, творчості та природи. Захід покликаний об’єднати митців, глядачів, слухачів, гостей міста просто неба. Локація Території SUN підходить для такого івенту якнайкраще — сюди можна доїхати на міському транспорті, але водночас відчути себе поза межами Вінниці.

На гостей мистецького вікенду чекає музична, перформативна, літературна, візуальна, кіно-програми, 8 різних локацій з дійствами та майстер-класами.

Музичну складову забезпечать українські виконавці різних жанрів:

The Hypnotunez,

Zapaska,

Мирослав Кувалдін,

Blueberry Jam,

CHUBAREENEE,

а також академічний квартет Альт,

Квартет 42,

Пиріг і Батіг,

Богдан Куценко,

Очеретяний Кіт,

VODA,

=vseOdno=.

Серед воркшопів: хореографічний перформанс, співголосся, робота з глиною та керамікою (для дітей і дорослих), створення верет (тканих килимків) та інші. А також артінсталяції, Лабораторія фокусів, кіно просто неба, ранкова йога, Велика Барахолка, татуювання, вуличні народні ігрища, слеклайн, каяки на озерах, мандрівки сабарівським лісом та скелелазіння.

Загалом понад 60 проєктів за 3 дні. А додатковим заохоченням відвідати «Ticket to the Sun» стане безкоштовний вхід на територію фестивалю у неділю, 1 серпня.

Детальна інформація про вікенд: https://plai.vn.ua/programTicketToTheSun

Для зручності учасників з інших міст та любителів спати під зорями на Території SUN (вул. Маяковського, 243, зуп. «Будинок відпочинку») розгорнеться наметове містечко, де охочі зможуть розмістити, орендувати тимчасові домівки. Містечко стане доступним для заселення з 10:00 п’ятниці, 30 липня, і діятиме до 22:00 неділі, 1 серпня. Також буде організований фудкорт.

Захід відбудеться просто неба з дотриманням заходів протиепідеміологічної безпеки.

Попередня публікаціяУ Вінниці встановлять промислову систему накопичення енергії
Наступна публікаціяУ Вінниці в тестовому режимі запрацювала мобільна команда охорони психічного здоров’я