В столичному Палаці спорту, на головній арені країни, відбувся чемпіонат України зі змішаних бойових мистецтв (UFMMA). Змагання виявилися дуже масовими і сильними за складом. У них взяли участь 502 спортсмени із 25 регіонів, в тому числі  з Донеччини і Криму.

У деяких категоріях за медалі боролися по 22 бійці, тобто конкуренція була гострою. Деякі учасники на шляху до нагороди за день провели по п’ять поєдинків.  На старт вийшла і збірна Вінниччини у складі 16 спортсменів, які представляли клуби «Оріон», «Січ», «Тора каї».

В підсумку, чотири вінницьких бійці вийшли до фіналу. Наші медалісти представляли не лише Вінницю, але й Шаргород, Липовець і Турбів.

Бронзовими призерами стали: наймолодший учасник і дебютант чемпіонатів України Олексій Шмигун (вікова група 10-11 років, вагова категорія до 29, 5 кг), Роман Штельмах (12-13 років, 35 кг), Олександр Хуторянський (дорослі, 77 кг) і Олександр Коваль (дорослі, + 93 кг).

Срібними призерами чемпіонату України стали наші земляки : Ігор Логіш (12-13 років, 47 кг), Артем Жуков (12-13 років, 52 кг), Костянтин Горобець (16-17 років, 65 кг, провів 5 поєдинків), Олег Мазур (дорослі, 70 кг, провів 5 поєдинків).

Попередня публікаціяУ Вінниці поліцейські затримали «закладчика» психотропних PVP-солей
Наступна публікаціяНа Вінниччині пенсіонер на мотоциклі зіткнувся з позашляховиком