В понеділок, 17 травня, під час реалізації оперативної інформації поліцейські затримали 21-річного вінничанина. Молодик шляхом закладок у місті Вінниця розповсюджував психотропну речовину. Вилучені речовини направлені на експертизу.

Як повідомив начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик, під час поверхневого огляду співробітники поліції вилучили у затриманого згортки з забороненою речовиною. Під час спілкування з поліцейськими зловмисник зізнався,  що збирався зробити «закладки» з PVP-сіллю на території міста.

До обрання запобіжного заходу затриманий перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна, повідомляють в поліції Вінниччини.

 

Попередня публікаціяМерія відповіла на петицію вінничан. Рішення про підвищення вартості проїзду в маршрутках відміняти не будуть
Наступна публікаціяВінничани вибороли вісім нагород на чемпіонаті України зі змішаних бойових мистецтв