Вінницька обласна рада планує поділ комунальної землі у мальовничому пригороді Вінниці, у селищі Березина.

Про це йдеться в проєкті рішення Вінницької обласної ради від 27 квітня, – пише телеграм-канал “Політична Арена Вінниччини”.

Враховуючи клопотання обласної державної адміністрації, висновок постійної комісії обласної Ради, з питань будівництва, комунального майна, транспорту та розвитку інфраструктури, обласна Рада ВИРІШИЛА:1.

Надати згоду комунальному некомерційному підприємству Вінницької обласної Ради «Клінічний Центр інфекційних хвороб» на поділ земельної ділянки (кадастровий номер 0520688900:01:008:0106), загальною площею 32,8700 Га, що розташована за адресою: селище Березина, Вінницький район, Вінницької області, та належить центру на праві постійного користування, на дві земельних ділянки, орієнтовною площею 1,8272 Га та орієнтовною площею 31,0428 Га.

Йдеться в проєкті рішення облради.

Вартість земельної ділянки 10 соток у с. Березина стартує від 25000$ – 35000$ в залежності від розташування. В цьому ж селищі знаходиться відома у Вінниці база відпочинку.

Нагадаємо, аналогічне питання про поділ земельної ділянки “Подільського центру онкології” спричинило значний політичний резонанс, а обласна рада отримала одну з перших електоральних втрат одразу після початку роботи новообраного депутатського корпусу.

Раніше ми писали, що у Вінниці проаналізували результати роботи Вінницької обласної ради за 5 місяців.

Наше видання готує інформаційні запити про офіційне формулювання доцільності поділу комунальної землі під медичним закладом.

Попередня публікаціяЗавуч школи на Вінниччині отримувала зарплатню за фейкових робітників
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться Міжнародний пісенний фестиваль-конкурс «Золотий птах»