У школі-ліцеї №7 відкрили музей пам’яті про директора школи Олександра Сухомовського.

За ініціативи педагогічного та батьківського колективів 26 квітня у Вінницькому ліцеї №7 було відкрито шкільний музей імені Олександра Сухомовського. На заході були присутні рідні та колеги Олександра Григоровича, які пліч-о-пліч розбудовували профільне навчання у ліцеї.

Олександр Григорович Сухомовський був директором школи-ліцею №7 з 1990 по 2020 рік. Заслужений працівник освіти, нагороджений нагрудним знаком «Відмінник освіти України», вчитель вищої категорії, вчитель-методист. За роки його керівництва школа стала сучасним закладом загальної середньої освіти високого рівня. Наприкінці вересня минулого року серце педагога перестало битися.

26 лютого, під час сесії міської ради депутати підтримали рішення про присвоєння імені Олександра Сухомовського ліцею №7. Ініціаторами цього рішення були педагогічний колектив, батьки та учні https://cutt.ly/3bqhZcF

Колеги та учні згадують Олександра Григоровича тільки добрими та щирими словами. Кажуть, його називали «улюбленець дитячих сердець».

«Дуже добре, що вада, департамент освіти, батьки, вчителі та учні підтримали таку гарну ідею, що школа носитиме славне ім’я Олександра Сухомовського. Він підтримував волонтерські проєкти, був виваженим, доброчесним, порядним, відповідальним», – каже заступниця директора школи-ліцею №7 Людмила Очеретнюк.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и кирпичная стена)

Возможно, это изображение (3 человека и в помещении)

 

 

Попередня публікаціяВінницькі акробати вибороли нагороди в ІІ етапі Кубку світу в Болгарії. Відео нагородження
Наступна публікаціяНа Вінниччині проведуть дослідження, виявлятимуть наявність антитіл до SARS-CoV-2