Відкриття планується після послаблення карантинних обмежень, оскільки наразі музей не працює.

Як повідомили на радіо “Місто над Бугом” з посиланням на директора Вінницького музею моделей транспорту Володимира Вдовиченко.

За словами директора, в експозиції представлять копії автомобілів Batmobiles, спорткари з блокбастерів “Форсаж”, “Назад в майбутнє” та інші. Водночас виставку не планують обмежувати лише автомобілями з американських фільмів, а доповнять експозицію автівками з радянського кіно, таких як “Королева бензоколонки”, “Міміно”.

“Вдалось знайти серію американської фірми Jada, які пов’язані з фільмами, які дуже відомі молоді – “Бетмен”, “Форсаж”, “Назад у майбутнє”. У новому залі буде розміщено кілька таких шаф. Одна вже майже готова, а другу будемо наповнювати автомобілями з відомих старих фільмів, які були зняті 20-30 років тому”, – розповів Володимир Вдовиченко.

За словами пана Володимира, до відкриття виставки готувались декілька років, шукаючи саме ті авто, які були у фільмах. Також експозицію машин доповнять фотографіями із фільмів та фігурками героїв. Ініціював виставку Володимир Вдовиченко. Каже, що надихнули розмови з дітьми, які запитували, чи є в його колекції автомобілі з кінофільмів.

Відкрити виставку планують після послаблення карантинних обмежень, оскільки наразі музей не працює.

Попередня публікаціяУ Вінниці викрили групу осіб, які займались привласненням земельних ділянок
Наступна публікаціяНа Вінниччині за вихідні виписали 395 адмінок за не носіння масок