Лише за минулі вихідні на правопорушників поліцейські склали 196 адмінматеріалів, серед яких 8 – на суб’єктів господарювання, які надають населенню послуги у сфері громадського харчування у Вінниці, Бершаді, Теплику та Жмеринському районі.

Щодня поліцейські разом з представниками держпродспоживслужби з залученням членів громадських формувань та недержавних охоронних структур проводять заходи, спрямовані на неухильне дотримання громадянами та суб’єктами господарювання вимог карантину, а також роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання встановлених санітарних норм. Мобільні групи перевіряють громадські місця, суб’єктів господарювання, пасажироперевізників, людей, що перебувають на самоізоляції. Поліцейські проводять профілактичну роботу, а на  злісних порушників складають адміністративні матеріали.

За минулий тиждень поліцейські склали 440 адмінматеріалів, з них 395 постанов за перебування в громадських місцях без засобів індивідуального захисту, за що передбачений штраф від 170 до 255 гривень, та 45 протоколів – за порушення правил карантину суб’єктами господарювання, повідомляють в поліції Вінниччини.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и воздушный шарик)

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, в помещении и текст «GALA GALA T»)

Попередня публікаціяУ Вінницькому музеї моделей транспорту відкриють експозицію автомобілів з відомих кінофільмів
Наступна публікаціяВінничанин виборов «срібло» на Кубку України з веслування