На початку квітня, під час проведення перевірки харчоблоків комунального закладу Теплицької селищної ради “Залузький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів” та комунального закладу Теплицької селищної ради “Степанівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів” державні інспектори Держпродспоживслужби виявили масло солодковершкове селянське 73% жиру виробництва ВАТ “Турківський маслозавод” (Львівська область, м. Турка, вул. Січових Стрільців, 90), фасованого в пачки по 200г, дата виготовлення 08.02.2021р., яке викликало підозру.

Про це повідомляють в Держспоживслужбі Вінниччини.

Виробник, зазначений на маркуванні, в реєстрі потужностей операторів ринку, на які видано експлуатаційні дозволи, відсутній. На звернення до Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області отримано інформацію, що ВАТ “Турківський маслозавод” припинив функціонування у серпні 2003 року.

Головним державним інспектором Вінницької області прийнято рішення про вилучення з обігу вищевказаної партії масла. Про даний факт повідомлено Департамент освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації та відповідні матеріали передані до Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Попередня публікаціяНа Віннниччині оголосили про підозру учасникам злочинного угруповання з Маріуполя
Наступна публікаціяНа Вінниччині поліція посилено контролюватиме дотримання карантинних обмежень