У Вінниці активно продовжують оновлювати ліфти. З початку цього року уже розпочали ремонт ліфтів у будинку по вул. Москаленка,65. Ремонтують підйомники у першому, другому та третьому під’їздах.

Про хід робіт, розповідають у міськраді Вінниці.

В ліфти, які оновлюють, встановлюють спеціальні пристрої, через які мешканці багатоповерхівок у випадку зупинки підіймача зможуть зв’язатися з черговим диспетчером навіть за відсутності електроенергії в будинку.

Відзначимо, що капітальний ремонт ліфтів у місті проводиться на умовах співфінансування з мешканцями та за рахунок коштів міського бюджету. Зазвичай його виконують у будинках, де створено ОСББ, як перший капітальний ремонт одного конструктивного елементу.

«У нас в планах на 2021 рік капітально відремонтувати вісім ліфтів. На сьогодні виконано капітальний ремонт уже чотирьох підіймачів. Наразі у нас ще три ліфти в роботі. Хочу зазначити, що ми оновлюємо механізми, які відпрацювали повний термін експлуатації, а це 25 років, і потребують капітального, а не поточного, ремонту», – каже директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці іще один пішохідний перехід обладнають пластиковими фігурами хлопчика
Наступна публікаціяВінничанку засудили на шість років з конфіскацією майна за продаж наркотиків