Нещодавно в Обласній Державній Адмінстрації Вінниччини було ліквідовано Управління фізичної культури та спорту, Управління культури і мистецтв та Департаменту освіти і науки.

Замість цих сутруктурних підрозділів було створено Департамент гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

Подібну реорганізацію проводить практично кожен новий губернатор. Перш за все це пов’язане з складністю звільнення керівництва структурних підрозділів ОДА.

А ось ліквідація старої та створення нової юридичної особи передбачає можливість призначення потрібніх працівників.

Розпорядженням голови Вінницької ОДА від 15 березня оголошено конкурс на посаду керівника новоутвореного Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації, – пише місцевий телеграм-канал “Політична Арена Вінниччини”.

Більшість підписників політичного каналу вважає, що конкурс – це формальність, а керівником нового департаменту призначать потрібну людину.

В кулуарах обласної влади вже добре відоме прізвище чиновника який очолить гуманітарний департамент.


Головне фото – скріншот з сайту lift.net.ua, через який Володимир Зеленський обіцяв набирати кваліфіковані кадри лише через конкурс. Але, як відомо, цей проєкт давно не працює.

Попередня публікаціяУ Вінниці ліквідатори та постраждалі від аварії на ЧАЕС отримають матеріальну допомогу
Наступна публікаціяВінничани не підтримують подорожчання проїзду в маршрутках