У Вінниці двоє чоловіків в аптеці напали на літнього чоловіка та відібрали гроші. Відео

Вчора, 17 березня, у Вінниці оперативники затримали двох чоловіків, причетних до пограбування 60 – річного вінничанина. На очах у потерпілого правопорушники відібрали у нього пакет з грошима та особистими речами.

Близько 16.00 години до поліції з повідомленням про злочин звернувся житель обласного центру. Чоловік розповів, що в приміщенні аптеки по вулиці Привокзальній його пограбували двоє невідомих чоловіків. Зловмисники відібрали у нього пакет, у якому знаходились майже 2000 гривень, паспорт та банківські картки.

За словами начальника Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрія Голуба, потерпілий надав поліцейським опис зловмисників та  згодом опізнав нападників.

В ході проведення розшукових заходів працівники поліції затримали підозрюваних на території місцевого автовокзалу. Ними виявились 26 – річний вінничанин та його 32-річний спільник без постійного місця проживання.

У зловмисників поліцейські вилучили документи потерпілого та частину коштів.

Поліцейські перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Підозрювані затримані у процесуальному порядку та поміщені до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання про оголошення їм про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення зловмисникам загрожує покарання до 6 років ув’язнення, повідомляє поліція Вінниччини.

Попередня публікаціяНа Вінниччини троє людей провалились під кригу в різних районах
Наступна публікаціяНа Вінниччині формують резервні списки для щеплення залишками вакцини з першого етапу вакцинації