У Вінницькій області на вакцинацію залишковими дозами вакцини, першого етапу вакцинації, запрошують учасників бойових дій, журналістів, громадських діячів та депутатів. Заохочують провести публічні щеплення та висвітлити їх у ЗМІ. Про це повідомляють в ОДА Вінниччини.

Згідно з Наказом МОЗ України від 11.03.2021 року № 443 “Про внесення змін до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках” формуються резервні списки охочих вакцинуватися на залишкові дози вакцини.

На вакцинацію залишковими дозами запрошуватимуть публічних та громадських діячів, які проживають у Вінницькій області, а саме:

1) учасників бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях;

2) народних депутатів України, керівників центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, обласних рад, органів місцевого самоврядування, лідерів і представників релігійних організацій;

3) видатних письменників, журналістів, спортсменів, музикантів, акторів, співаків, інших діячів сфери культури, старших 60 років.

З метою популяризації вакцинації обраним особам буде запропоновано публічні сесії вакцинації, а також публікації матеріалів у засобах масової інформації та соціальних мережах.

Зареєструватися на вакцинацію можна за посиланням:

https://docs.google.com/…/1GdlX…

Попередня публікаціяУ Вінниці двоє чоловіків в аптеці напали на літнього чоловіка та відібрали гроші. Відео
Наступна публікаціяНа Вінниччині викрили підпільний гральний заклад