У фінальному етапі чемпіонату області з футзалу серед аматорів взяли участь шість команд, відібраних за підсумками попередніх змагань, повідомляють в прес-службі Вінницької обласної асоціації футболу.

Фаворитом вважалася команда «Орлівка» (Гайсинський район), торішній переможець аналогічних змагань. Команда з однойменного села розгромила ФК «Немирів» – 8:4 і «ГлаввДор» (Жмеринка) – 4:1. Її суперником у матчі за золоті нагороди став колектив «Дністер» (Серебрія, Могилів-Подільський район). На шляху до фіналу він здолав «Фенікс» (Тульчинський район) – 3:1 і ФК «Могилів-Подільський) – 7:3.

В поєдинку за третє місце  «ГлаввДор» (Жмеринка) переграв «Фенікс» (Тульчинський район) – 3:1.

Вирішальний матч чемпіонату проходив в упертій  боротьбі. Але все ж відчувався дещо вищий клас «Орлівки», що нині посідає другу сходинку в чемпіонаті області із великого футболу (вища ліга). Колектив, який добре підготував тренер Віктор Росновський, обіграв «Дністер» із серйозною перевагою 8:3.

“Задоволені виграшем чемпіонату. Якщо нашу тогорічну перемогу дехто називав сенсацією, то нинішня є закономірністю. Причому в нашій команді виступають виключно місцеві гравці, представники новоутвореного Гайсинського району”, – прокоментував президент «Орлівки» Валерій Тригубенко.   

Нет описания.

Нет описания.

Попередня публікаціяНа Вінниччині рятувальники допомогли жінці, яка втратила свідомість в зачиненій квартирі
Наступна публікаціяУ Вінниці поблизу Мурів з’являться багатоповерхівки з підземними паркінгами. Фото