У вихідні дні поліцейські в Вінниці припинили діяльність інтернет-кубу та кальян-бару, які, не зважаючи на запроваджені карантинні заборони, продовжили надавати послуги відвідувачам з організації дозвілля. Роботу ще одного такого розважального закладу поліцейські викрили у смт Томашпіль, де на момент перевірки було близько 50 відвідувачів. За цими фактами слідством розпочаті кримінальні провадження.

Такі рейди поліцейські Вінниччини проводять на постійній основі до завершення запроваджених карантинних обмежень.

За фактами виявлених порушень слідчими розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 325 ККУ (порушення санітарних правих і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Ця стаття передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років. У межах відкритих кримінальних проваджень в цих закладах поліцейські вилучили системні блоки, сервера, кальяни, алкоголь, акустичну апаратуру та інші предмети й обладнання, за допомогою якого організовували для відвідувачів дозвілля.

Загалом, за результатами виявлених порушень у вихідні дні поліцейські склали 101 адміністративний протокол відповідно до ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
З початку року на порушників правил карантину працівники поліції склали 4669 адміністративних матеріалів та розпочали  6 кримінальних проваджень, повідомляють в поліції Вінниччини.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и люди стоят)

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди сидят, воздушный шарик и в помещении)

Возможно, это изображение (один или несколько человек и люди стоят)

Возможно, это изображение (один или несколько человек)

Возможно, это изображение (один или несколько человек)

Возможно, это изображение (один или несколько человек и люди стоят)

Возможно, это изображение (один или несколько человек и на открытом воздухе)

 

Попередня публікаціяУ Вінниці змагатимуться молоді педагогі у конкурсі «Надія-2021»
Наступна публікаціяУ вінницьких кав’ярнях стартувала акція «В свою чашку»