Як виявилось, записати 70-річну пенсіонерку виявилось важко, – розкритикувала роботу Вінницької облдержадміністрації народний депутат Олександра Устінова.

“Не треба нам піар акцій і шановне керівництво – вилізьте з фейсбучиків”, – прокоментувала Олександра Устінова (фракція Голос) свої спроби отримати інформацію про вакцинацію, чи бодай дозвонитись у Вінницьку ОДА.

Олександра Устінова розповіла, що їй довелось більше години телефонувати на вказані телефони та гарячі лінії Вінницької ОДА, деякі з них непрацюють, інші не беруть слухавки, – пише видання “Політична Арена Вінниччини”.


Я чесно обдзвонила купу телефонів: 0432 651754 – відділ звернень облдержадміністрації, 0800216433 – гарячу лінію (яка не працює), 0432 651756 – гаряча лінія (в якої по ходу обід, а його треба їсти гарячим, тому трубку там теж не беруть), 0432 651755 – єдиний номер, де взяли слухавку і відправили дзвонити по всім, що вище.
Телефон інформаційної служби ОДА, які вивішують інформацію на сайт, але кажуть по ковіду такоі інфо не було, – повідомила парламентарка.

В ОДА Олександрі Устіновій порадили телефонувати в профільний обласний департамент.

Мені таки віддзвонилися з ОДА (ну бо я вже всіх дістала дзвінками і лишила свої телефони) і сказали дзвонити не на телефони гарячоі лінії сайту ОДА, а за телефонами обласного управління охорони здоровя. Між собою вони не дуже взаємодіють).
Кому треба дублю: 0432 595014, 0432 661211, 0432 661711
Виявляється, тут вас теж не запишуть – і вам треба йти до свого сімейного лікаря. Лише він зможе пенсіонера поставити в чергу. Для вашого розуміння обдзвон всіх цих номерів в мене зайняв більше години. Мама б фізично цього не змогла зробити, адже з дитинства погано чує і останні 20 років ходить зі слуховим апаратом, – поділилась своїм досвідом народний депутат.

Також парламентарка поставила під сумнів ефективність компанії з вакцинації в Україні, назвавши темпи вакцинації “фестивалем позору”.

Попередня публікаціяПоліцейські розшукали жінку з дітьми, які зникли на Вінниччині
Наступна публікаціяНа Вінниччині затримали шахрая, який видавав себе за фермера