6-9 березня відбувся чемпіонат України з плавання, захід проходив в 50 м басейні «Акварена» міста Харкова. За звання чемпіонів та призерів змагань боролися 336 плавців, серед яких єдиним представником від Вінницької області був майстер спорту України – Віктор Хникін.

Про це повідомили на фейсбук сторінці відділення Національного Олімпійського комітету України Вінницької області.

Перші два дні на дистанціях 50 та 100 метрів вільним стилем далися важко спортсменові, що не дало можливості потрапляння до фінальних запливів, проте на третій день на дистанції 50 м на спині він другим потрапив до фіналу з результатом 26.50, поступившись однією сотою секунди спортсмену із Києва – Ярославу Мазуренко. У фіналі на цій дистанції вінничанин став переможцем та чемпіоном України з результатом 26.14, тепер вже випередивши суперника на одну соту секунди, а в останній день змагань виборов бронзову нагороду на дистанції 100 м на спині з результатом 57.73 секунди.

«Дуже радий, що отримав дві призові нагороди та став чемпіоном України, хоча не зовсім задоволений своїм показником часу, бо бажав плисти сильніше й сподівався показати кращий результат, ніж вийшло», – надав коментар своєму досягненню Віктор.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди занимаются спортом и бассейн)

Возможно, это изображение (1 человек, бассейн и в помещении)

Возможно, это изображение (один или несколько человек, в помещении и бассейн)

Возможно, это изображение (1 человек и стоит)

Попередня публікаціяНа Вінниччині пильні громадяни повідомили поліцію про нетверезого водія
Наступна публікаціяВінниця стала лідером Рейтингу прозорості українських міст