У Вінниці поліцейські затримали правопорушника, причетного до пограбування 27 – річного вінничанина. Застосувавши силу, зловмисник відібрав у потерпілого мобільний телефон.

Близько 00.30 години на спецлінію 102 надійшло повідомлення про пограбування на вулиці Київській. Заявник повідомив, що невідомий чоловік, наніс йому тілесні ушкодження, відібрав мобільний телефон Xiaomi та втік.

За викликом на місце злочину прибув екіпаж патрульної поліції. Під час спілкування з правоохоронцями, потерпілий надав опис свого нападника. На розшук та затримання зловмисника орієнтували усі мобільні наряди поліції, що несли службу у місті.

Під час патрулювання вулиці Київської, поблизу одного з супермаркетів, поліцейські помітили та затримали схожого за описом чоловіка.

Зловмисником виявився 30-річний вінничанин. Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього телефон потерпілого.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення зловмиснику загрожує покарання – до 4 років ув’язнення, повідомляє поліція Вінниччини.

Попередня публікаціяУ Вінниці поліцейські знайшли в автівці «закрутки» з коноплею. Відео
Наступна публікаціяУ Вінниці зробили перші кроки до відновлення потужної галузі приладобудування