У Вінниці тролейбусне депо приберуть з центру міста та перенесуть у промислову зону. Згідно з документом на території тролейбусного депо та колишнього цегельного заводу 19 сторіччя планують побудувати житловий масив з дитячим садочком.

Окрім цього тут з’явиться школа на 33 класи, стадіон та підземні паркінги. Наразі тривають громадські обговорення. 

Нещодавно журналісти нашого видання відшукали територію на якій буде розміщуватися нове депо. Земельна ділянка площею 8,3 гектара під тролейбусне депо була придбана ще у 2015 році. Вона знаходиться на розі вулиці Гонти та Енергетичної. Нагадаємо, що протягом 2019-2020 року тут провели будівництво нової дороги, яка прилягатиме до майбутньої території тролейбусного депо.

Журналісти вирішили знайти цю ділянку та оглянути майбутнє місце будівництва. Декілька років тому ця територія була в деревах та чагарниках. Зараз тут вантажівки вивантажують землю, а за допомогою бульдозерів поступово розрівнюють територію. На в’їзді до території стоїть примітивний шлагбаум.

Дати перенесення депо наразі невідомі через брак коштів для нового будівництва, проте ескіз вигляду майбутньої сторони вже був опублікований.

 

 

 

Попередня публікаціяУ Вінницю збирається інвестувати китайська компанія, виробник автобусів
Наступна публікаціяУ Вінниці два водія намагались дати “хабар” поліцейськім