У Вінниці в 2020 році засфальтували 9 вулиць в приватному секторі

За програмою співфінансування у 2020 році заасфальтовано ділянки доріг на 9 вулицях.
У минулому році попри обмежене фінансування капітальних робіт, спричинене наслідками епідемії коронавірусу, продовжувався ремонт доріг у приватному секторі на умовах співфінансування. За 2020 рік було заасфальтовано ділянки на 9 вулицях в різних мікрорайонах приватної забудови. Серед них вул. Войцехівського, Огієнка, Свідзінського, Юрія Смірнова, пров. Кошового та 2 провулок Вишневського, перший пров. Лермонтова, перший провулок Волинця, 2 провулок Глінки. Дольова участь мешканців у цих проєктах становить 1409345 грн, кошти виділені з бюджету міської ради – 10040836 грн.
Щороку у Вінниці проводиться певний обсяг робіт для розвитку інфраструктури приватного сектору: прокладаються мережі водопостачання та каналізації, асфальтуються дороги тощо.
У минулому році заасфальтували вулицю Войцехівського, що розташована на околиці міста й межує з Вінницькими Хуторами. Раніше тут не було взагалі твердого покриття. У 2020 побудовано майже пів кілометра нової дороги. Асфальт постелили на площі близько 2 тис. кв. м.
Також за принципом співфінансування капітально відремонтували ділянку вул. Огієнка, що на Старому місті (1861 кв. м). Також асфальт постелили по провулку Олега Кошового, що на Кореї.
Заасфальтували 2-ий пров. Вишневського (від вул. Пирогова до вул. Вишневського, 806 кв. м), вул. Свідзінського (2381 кв. м), вул. Юрія Смірнова (від вул. Ломоносова до вул. Серафимовича, 2237 кв. м).
Також проведено ремонт на ділянці 2 пров. Глінки (від вул. Глінки до вул. Нахімова), першого пров. Лермонтова (від вул. Грохольських до вул. С. Щедріна), та першого пров. Волинця (від будинку №3 до будинку №11), повідомляють в міськраді Вінниці.
Попередня публікаціяУ Вінниці затримали чоловіка, який 4 роки переховувався від поліції
Наступна публікаціяУ Вінниці в одному з гаражів знайшли піпільне виробництво алкоголю